آژانس مسافرتی بهین بُرگ

Navigation

انگلستان

ویزای توریستی:
این ویزا برای افردی که قصد گردشگری و یا بازدید از دوستان و بستگان خود در خاک انگلستان را دارند می باشد. برای دریافت این ویزا متقاضی باید از وضعیت شغلی و مالی نسبتا خوبی برخوردار باشد.
داشتن سابقه سفر به کشورهای حوزه شنگن، ژاپن، استرالیا و آمریکا می تواند برای اخذ این ویزا مفید باشد. در صورتی که متقاضی جهت اقامت خود دعوتنامه از فردی که در انگلستان زندگی می کند نداشته باشد می بایست رزرو هتل ارایه نماید. متقاضیانی که قبلا ویزای انگلستان نداشته اند فقط می توانند برای ویزای ۶ ماهه اقدام نمایند.
اما کسانی که در ۱۰ سال گذشته حد اقل یک ویزای توریستی ۶ ماهه داشته اند می توانند برای ویزای چند بار ورود (MULTIPLE) دو ساله اقدام نمایند. همچنین متقاضیانی که قبلا ویزای دو ساله داشته اند می توانند برای ویزای ۵ ساله اقدام کنند. لازم به ذکر است صدور ویزاهای فوق بر اساس صلاحدید افسر ویزا بوده و ممکن است مدت ویزا کمتر از مدت زمان درخواستی صادر شده و یا با صدور آن مخالفت شود که در هر دو صورت هزینه پرداختی به سفارت قابل استرداد نمیباشد.

ویزای تحصیلی انگلیس:
ویزای دانشجویی به دو دسته اصلی تقسیم میشود:
الف) TIER 4
این ویزا برای کسانی است که قصد تحصیل برای مقاطع مختلف تحصیلی در مدرسه و یا دانشگاهی در انگلستان را دارند. متقاضیان این ویزا پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا مدرسه مورد نظر خود در انگلیس باید درخواست صدور CAS LETTER به دانشگاه نمایند. CAS LETTER نامه ای از طرف دانشگاه می باشد که جزییات تحصیلی شما و کدهای مورد نیاز برای ویزا در آن قید شده است. پس از دریافت این نامه متقاضی می تواند نسبت به اخذ وقت سفارت اقدام نماید.
توجه داشته باشید هزینه بیمه IHS در حین واریز وجه ویزا به مبلغ ویزای درخواستی اضافه خواهد شد. این هزینه پس از تکمیل فرم آنلاین به صورت اتوماتیک محاسبه می گردد و در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت انگلیس بازگردانده می شود.
ب) SHORT-TERM STUDY
این ویزا برای گذراندن دوره های تحصیلی کمتر از یک سال مانند دوره زبان و یا دوره های فرصت مطالعاتی صادر می شود. متقاضیان این ویزا پس از دریافت پذیرش از دانشگاه یا موسسه مورد نظر می توانند جهت اخذ وقت سفارت اقدام نمایند و نیاز به نامه CAS ندارند.
توجه داشته باشید هزینه بیمه IHS در حین واریز وجه ویزا به مبلغ ویزای درخواستی اضافه خواهد شد. این هزینه پس از تکمیل فرم آنلاین به صورت اتوماتیک محاسبه می گردد و در صورت عدم صدور ویزا توسط سفارت انگلیس بازگردانده می شود.
*کسانی که قصد شرکت در دوره های علمی بسیار کوتاه مدت (مثلا ۱۰ روزه) از طرف دانشگاه را دارند باید ویزای STUDY VISIT اقدام نمایند که شرایط آن مانند ویزای توریستی می باشد.

ویزای تجاری انگلیس:

افرادی که جهت انجام امور کاری همچون شرکت در کنگره ، نمایشگاه و یا جلسات تجاری را دارند باید برای این ویزا اقدام نمایند. داشتن دعوتنامه برای اخذ این ویزا الزامی میباشد و متقاضی ملزم به تهیه رزرو هتل نیز می باشد مگر اینکه کسی از دوستان و یا آشنایان او در انگلیس زندگی کند و برای متقاضی یک دعوتنامه علاوه بر دعوتنامه تجاری ارسال کنند.
کسانی که جهت شرکت در نمایشگاه یا کنفرانسی در انگلیس ثبت نام کرده اند می توانند از برگه ثبت نام به جای دعوتنامه تجاری استفاده نمایند.

ویزای ازدواج انگلیس:

زمانی که مسافر پس از ارائه مدارک با گذر نامه خود به ایران باز می گردد، پس از مدتی که سفارت انگلیس تعیین نموده، یک ایمیل دریافت می کند. محتوای ایمیل به دو حالت می‌تواند باشد:
الف) مدارک شما تا ۳ روز آینده آماده پیکاپ است
این ایمیل به این معنی است که به شما ویزا تعلق نگرفته و تا سه روزآینده می توانید مدارکی که ارائه کرده اید را از سفارت تحویل بگیرید. برای دریافت مدارک در ایران مسافر ملزم به ارائه مدارک زیر می باشد.
- کپی گذر نامه
- وکالتنامه امضاء شده
-. رسید سفارت
ب) شما ۱۴ روزکاری فرصت دارید تا گذر نامه خود را به سفارت انگلیس تحویل دهید.
این به این معناست که به شما ویزا تعلق گرفته و شما تا ۱۴ روز کاری آینده باید پاسپورت خود را به سفارت انگلیس در آنکارا یا استانبول تحویل دهید. مسافر باید مدارک زیر را به ایران آنکارا تحویل نماید.
- اصل گذر نامه
- اصل رسید سفارت
- وکالتنامه امضاء شده
- کپی ایمیل سفارت
این مدارک پس از دریافت، به آنکارا واستانبول ارسال خواهد شد وپس از یک روز وارد کنسولگری انگلیس می شود که سفارت پس از ۱۵ روز کاری مجددا به مسافر ایمیل ارسال خواهد کرد که مدارک شما آماده تحویل است. پس از دریافت این ایمیل پاسپورت ظرف نهایتا ۴ روز در تهران تحویل مسافر خواهد شد.

 

وقت سفارت انگلیس:

حضور متقاضیان برای انگشت نگاری و ارائه مدارک برای تمامی انواع ویزای انگلیس الزامی می باشد. زمان انگشت نگاری حدود ۲۰ دقیقه طول خواهد کشید. با توجه به این که متقاضیان ویزای توریستی، تجاری و یا دانشجویی ملزم به دریافت برگه عبور هستند، حتما باید ۳ روز کاری در آنکارا یا استانبول حضور داشته باشند تا برگه عبور برایشان صادر شود اما متقاضیان ویزای اقامتی نیازی به ماندن بیش از یک روز ندارند.
*توجه داشته باشید امکان صدور برگه عبور در کشور امارات وجود ندارد لذا متقاضیانی که به این کشور مراجعه می کنند باید تا زمان صدور نتیجه ویزا یعنی ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) در امارات بمانند یا به خرید خدماتی همچون priority, super priority, passport pass back اقدام نمایند. جزییات این خدمات به شرح زیر میباشد:

Priority:
با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما در عرض ۵ روز کاری (بین ۵ تا ۸ روز) صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ ۱۹۱ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.
Super Priority:
با خرید این سرویس نتیجه ویزای شما ظرف ۲۴ ساعت صادر خواهد شد. هزینه این سرویس که مبلغ ۶۰۰ پونداست باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود.
Passport Pass Back:
هزینه این سرویس که مبلغ ۶۴ دلار آمریکا است باید نقدا در مرکز ویزای دبی یا ابوظبی پرداخت شود. با خرید این سرویس گذرنامه در همان روز انگشت نگاری به شما باز می گردد و می توانید به ایران برگردید. نتیجه ویزای شما پس از ۱۵ روز کاری (۲۰ تا ۲۵ روز) صادر خواهد شد و سفارت به شما اطلاع خواهد داد تا به امارات بازگردید و گذر نامه خود را به سفارت تحویل دهید. پس از تحویل گذرنامه نتیجه ویزا طی ۳ روز به شما ارائه می شود. توجه داشته باشید که برای مرحله دوم به جای سفر دوباره به امارات می توانید از سرویس پیکاپ استفاده نمایید.(توضیحات در بخش پیکاپ انگلیس در دبی).

ZT Twitter

  - 49 years ago

Top of Page